Fitness


1

ALAPPROGRAM

Kezdőknek is könnyen elvégezhető célzott mély izommunka minden izomcsoportra. Hatékony fogyás, zsírégetés, + narancsbőr elleni masszázsprogram.


 

2CSALÁDI PROGRAM FELNŐTTEKNEK ÉS GYEREKEKNEK

Gyerekeknek alap-, felnőtteknek súlyzóval bővített gyakorlatok. Intenzív zsírégetés, fogyás, kis nőies izomépítés, szálkás izomzat.


 3TESTSZÉPÍTÉS – KELET

Minden korosztálynak ajánlott, testi-lelki megújulást adó program, a shaolin szerzetesek ősi egészségmegőrző mozgás-  és légzésprogramja (thai chi), illetve a kungfuból átalakított, mindenkinek könnyen elsajátítható gyakorlatok.

Kifejezetten hölgyek részére, önbizalom fejlesztő, ” lélektesttánc ” hastáncelemekkel, az intim izomzatot is erősíti.

A Jóga minden korosztálynak ajánlott, az örök fiatalság elixírje, a testi-lelki harmónia ősi módszere, mely a test egészére pozitív módon hat.


4HAS, FENÉK ÉS COMBFOGYASZTÓ

A leghatékonyabb fogyasztó gyakorlatok a has, a fenék és a comb karcsúsítására, valamint a narancsbőr eltüntetésére kezdőknek és haladóknak, + a narancsbőr megszüntetéséhez ajánlott masszázsbemutató.


5MOLETT TORNA + EXTRA NYÚJTÁS

Súlycsökkentő, izomfejlesztő program. minden súlycsoportnak S-től XXL-ig. Speciális, újszerű, székkel könnyen végezhető gyakorlatsorok. Az összes izomcsoportra, de különösen a has, fenék, a comb izmaira fókuszál.

Az extra nyújtó gyakorlatok egyedülálló szisztémája az izmok formálódását, rugalmasságát és erősítését szolgálják, úgy, hogy az ízületeket közben kímélik, Gerincgyógyító,- nyújtó program is egyben.


 6INTENZÍV 20 PERC HASRA

Válogatott hasfogyasztó program a karcsú derék és a lapos has elérése érdekében. Minden súlycsoportnak és minden korosztálynak, férfinak, nőknek, kezdőknek, haladóknak ajánlom. Intenzív munka, látványos eredmény.


7AKTÍV ZSÍRÉGETÉS

Kedvenc és hatékonyabb gyakorlataim. Egy speciális aktív program, melyet mindenkinek ajánlok. A shaolin papoktól tanult mély légzések és energiafejlesztő gyakorlatok. Aktív zsírégetés minden izomcsoportra, kar, hát, mell, kiemelve has, fenék, comb. Nyújtások, jóga és arcszépítő akupresszúramasszázs.


8INTENZÍV 20 PERC FENÉKRE

Válogatott fenékfogyasztó és -forma program a karcsú, formás, feszes domborulatok elérése érdekében. Minden súlycsoportnak és mindent korosztálynak, férfiaknak, nőknek, kezdőknek, haladóknak ajánlom. intenzív munka, látványos eredmény.


9INTENZÍV 20 PERC COMBRA

Válogatott combfagyasztó és formázó program a karcsú, formás, feszes combok elérése érdekében. Minden súlycsoportnak és minden korosztálynak, férfiaknak, nőknek, kezdőknek, haladóknak ajánlom. Intenzív munka, látványos eredmény.