konyv_megujulas A MEGÚJULÁS TITKAI

Bíró Ica új könyvében olyan építő és szépítő életprogrammal szolgál, amelynek hatására a törekvők pozitív tapasztalatokkal gazdagodhatunk. A szerzőnő a test-szellem egységének szellemében készítette el új kézikönyvét, melyben megosztja olvasóival a megújulás, avagy a test- és lélekszépítés titkait. Az első fejezet – Pozitív gondolkodás – a bioenergiából és a keleti filozófiákból ismert gondolatokkal foglalkozik (aura, csakra, meridián, chi). A következő rész témája az egészséges táplálkozás és biokémia (évszaknak megfelelő receptgyűjtemény, táplálkozási tanácsok). A harmadik fejezet – Mozgás és energetizáló gyakorlatok, légzések – hatalmas képanyagot tartalmaz, valamint egy shaolin főpappal bemutatott ősi “chi-kung” gyakorlatokat mutat be. A negyedik – Test- és szépségápolás – rész pedig frissítő, szépítő és egészségmegőrző masszázsokat és akupresszúrás technikákat ismertet.

KIADÁS ÉVE: 2005 | KIADÓ: Alexandra kiadó


konyv_kezikonyvTESTSZÉPÍTŐ KÉZIKÖNYV

Évekig fotómodell és manöken voltam. 1985-ben pályafutásom közben született meg a kislányom. Terhességem alatt 20 kg-ot híztam, ebből a 13 kg maradt rajtam. Ekkor dolgoztam ki azt a mozgásprogramot, melynek hatására 3 hónap elteltével visszanyertem eredeti súlyomat és alakomat. A formatartás és a karcsúság praktikáiról egyre többen kérdeztek levelekben, riportokban, de személyesen is. Ezért 1995-ben a Testszépítés című videokazettán megjelentettem a mozgásprogram első részét. A testszépítéssel kapcsolatban felmerülő egyéb kérdésekre a választ ez a kézikönyv foglalja össze négy fejezetben: Pozitív gondolkodás, egészséges táplálkozás, mozgás, testápolás.A könyvben megtalálható a részletes mozgásprogram ismertetésén túl egy egészséges fogyást biztosító táplálkozási étrend ajánlat, valamint az alakjavulást segítő anticellulitis masszázstechnika és mindezek végrehajtását megkönnyítő pozitív gondolkodás módszereinek az alkalmazása is.

KIADÁS ÉVE: 1996 | KIADÓ: Serenia Stúdio


“Remélem és bízom benne, hogy olyan építő és szépítő életmódprogrammal szolgálhatok, amelyek hatására a törekvők pozitív tapasztalatokkal gazdagodhatnak.”

 Szeretettel:alairas