INDUL A BÍRÓ ICA TURNÉ

Minden igénynek megfelelően alakítottuk ki a turnésorozatot az idei évre. Megtalálható benne minden amit a pályafutásom alatt megtanultam, ötvözve a beszélgetést a testmozgással. Mindenki számára nagyon fontos a testi és lelki jólét, a turnékon fontos számunkra az, hogy minden résztvevő jól érezze magát, valamint az, hogy elsajátítsa a megújulás titkait valamint megszépítse a testét. Olyan programtervvel készültünk, amelyben megtalálható minden ami én vagyok. A programszervezők kimondottan saját igényüknek megfelelően tudják összerakni a műsort.

Megújulás titkai… Ez a két szó már ismerősen csenghet sokak fülében, hiszen második könyvem címe is ez, amit évekkel ezelőtt adtam ki és 15.000 példányban kelt el. Kereskedelmi forgalomban igaz már nem kapható, de tervezem az újra megjelenítését egy új köntösben. Ez a program a könyvem fundamentájára kel életre. Lényege, hogy merd vállalni Önmagad és érezd jól magad. A műsor három részből áll, átölelve a pályafutásom fontos állomásait. Bónuszként a közönség soraiból két kedves nézőt átváltoztatunk és kihozzuk belőlük az igazi nőt!

A turné keretein belül a közönségemmel együtt tornázok, kedvet csinálva a mozgás örömének, melyet közösen élünk meg. A végén közönségbeszélgetés, amolyan kérdezz-felelek, amelyben többek közt tanácsot adok , hogy bele tudják a mindennapjaikba építeni, a testmozgást, és tudatosan természetesen az életük részévé váljon.

MENÜ